Lehetséges-e 1 fokos magas vérnyomással szolgálni

Kedves Látogatók! Ezen az oldalon a gasztroenterológia és a hepatológia tárgykörébe tartozó kérdéseket tehetnek fel.

- Пожалуйста, - взмолилась. Робот никогда не устанет, сколько бы ни продлилось путешествие. А у ее клиентов по крайней мере есть деньги. Как бы ни призывала его Вселенная со всеми своими тайнами, именно здесь он родился и тут было его место.

A beérkező levelek igen nagy száma miatt sajnos nem tudok minden kérdésre válaszolni. Előnyben részesítem a publikus kérdéseket és azokat, amelyekre válaszolva úgy érzem valóban segíteni tudok.

2020. év 4. negyedév kérdései

Kérem vegyék figyelembe, hogy levelezéssel nem lehet az orvosi vizsgálatot kiváltani és távolról nem lehet korrekt módon diagnózist megállapítani, kivizsgálást irányítani, illetve kezelésekről dönteni. Gyerekekkel kapcsolatos kérdéseikkel kérem forduljanak gyerek gasztroenterológushoz, illetve gyerek hepatológushoz.

Megértésüket köszönöm! Kérdések és válaszok Új kérdés Kedves Doktor Úr! Évente kontroll UH. A lassú növekedés és a septáltság miatt szakorvost javasolt az UH végző orvos.

Az ön kérdése

Kell aggódnom emiatt, illetve doktor úrnak mi a véleménye? Nem tudom van e összefüggés, de laktoz intoleranciám is van, olajosabb, nehezebb étel után köldököm körül szúr, hasfájás, hasmenés előfordul, illetve magas vérnyomás és galagonya anti TPO is magas, ezt gyógyszerrel tartjuk szinten.

Előre is köszönöm válaszát. Lehetséges-e 1 fokos magas vérnyomással szolgálni Kérdező! Endoszkópos ultrahangvizsgálatot javasolok, ennek során szükség esetén mintavétel is történhet.

  • Magas vérnyomás elleni tabletták kombinációja
  • Magas vérnyomásos megfázás
  • Nyak és fej masszázs magas vérnyomás esetén
  • Mit kell olvasni a magas vérnyomásról

Ezek eredménye alapján lehet dönteni a további teendőkről. Panaszai összefüggésben lehetnek a hasnyálmirigyben látott elváltozással, de a laktóz intolerancia és a pajzsmirigybetegség nem.

Üdvözlettel dr. Péter Zoltán Tisztetlt Főorvos Úr!

narancs és magas vérnyomás Ayurvédikus a magas vérnyomás ellen

Vastagbéltükrözés történt véres hasmenés miatt. A szövettani eredmény az alábbi. A szöveti kép nem specifikus.

Az orvos válaszol

Kérdésem, hogy kell-e aggódnom, mit jelent ez a lelet? Köszönöm válaszát! Tisztelt Kérdező!

Magas vérnyomás kezelése jógával, avagy jóga gyakorlatsor a magas vérnyomás természetes gyógyítására

A szövettani eredmény miatt nem kell aggódnia, nincs benne rosszindulatú elváltozásra utaló eltérés. Azt viszont mindenképpen tudnia kell, hogy a szövettani lelet az endoszkópos lelettel együtt képez egy egészet és a szövettani leletet az endoszkópos lelettel együtt, annak figyelembevételével pl.

Ezért azt javasolom, hogy a vastagbéltükrözést végző gasztroenterológussal beszélje meg a szövettani eredményt és azt is, hogy mikor javasolt kontrollvizsgálata.

Когда они поднялись в повозку, снабженным чем-то вроде клавиатуры, помеченной цветовыми - Мы храним здесь десять миллионов эмбрионов, - начала свою речь главная октопаучиха, - представляющих более сотни тысяч различных видов и в три раза большее количество гибридов. " Она вновь припомнила свою встречу с семьей и друзьями. - Не сумела вставить даже-словечко.

Akkor kb. Fél éve amikor nézték UH-al akkor 6,7 cm volt és most fél év múlva 7,7 cm és azt írták a papírra hogy az epehólyagot kissé dislocálja, enyhén comprimálja. A máj értékei mindig is magasabbak voltak, de ezt annak tudtam be, hogy 15 éves korom óta epilepszia gyógyszert szedek. Lehet esetleg ettől magasabb a máj érték? Illetve a folyamatos puffadás, gyomorégés és a gyomorszájnál illetve a jobb bordaív alatti fájdalom? Előre is köszönöm válaszát!

A láz tünetei kutyáknál

A májenzimek eltérései lehetséges-e 1 fokos magas vérnyomással szolgálni a nagy FNH következményei, de panaszai valószínűleg nem. Ha biztos az FNH diagnózisa, akkor keressen fel egy májsebészetben járatos sebészt, hogy eldöntsék szóba jön-e műtéti vagy invazív radiológiai beavatkozás.

Ha nem biztos az FNH diagnózis, akkor a képalkotó vizsgálatok eredményeit át kellene nézni a májsebészeti konzilium előtt egy ebben járatos radiológusnak. Péter Zoltán Jó napot kivanok!

Kérdések és válaszok

Szeretném tudni mit lehet csinalni. Én már mütetet is vállaltam volna, de azt mondták 5 százalek hogy élve maradok. Én úgy gondolom, hogy amikor az embert felfújják avval a gázzal mikor vizsgálnak, az nem távozott belőlem. Nagyné Tisztelt Nagyné! Biztos nem a 7 évvel ezelőtti vastagbéltükrözés során befújt gáz okozza panaszát, valami más oka van.

Péter Zoltán Tisztelt Főorvos Úr! Másfél évvel ezelőtt felismert 2 mm-es epehólyag polipom most elvégzett kontroll ultrahang vizsgálaton 6 mm-esnek mutatkozott.

Az ultrahang vizsgálatot végző orvos szerint nincs semmi tennivalóm a későbbi újabb kontrollon kívül, engem azonban nyugtalanít a polip gyors?

mildronate a magas vérnyomásról szóló véleményeknél a magas vérnyomásban szenvedő szemek állapota

Szeretném tisztelettel kérni főorvos úr véleményét arról, milyen tennivalóim vannak. Köszönettel, Dr.

galagonya magas vérnyomás kezelés alacsony szénhidráttartalmú étrend cukorbetegség és magas vérnyomás esetén

KI Tisztelt Kérdező! Ha Önnek kizárólag csak epehólyag polypja van és semmi más nem bonyolítja a helyzetet, akkor egyetértek kollégám véleményévvel. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk, az elváltozás az elmúlt másfél év során mikor és milyen gyorsan növekedett, azt javasolom 3 hónap múlva történjék meg a következő ultrahangvizsgálat.

Ha tovább növekszik a polyp és meghaladja a 10 mm-t, akkor el kell távolítani az epehólyagot. Vannak ritka betegségek pl. De a döntést befolyásolja az is, hogy van-e epehólyagkövesség a polyp mellett, illetve vannak-e Önnek panaszai.

Péter Zoltán Jó napot! Ultrahangon ekkor megállapították hogy a bordaivig meg van nagyobbodva a máj illetve a lép is.

Hepatitis A B C teljesen negatív. Néha hányingerem van illetve enyhe fájdalmat érzek a lép illetve a máj környékén főleg étkezések után. Az első vérvétel előtt 9 hónapig szedtem egy új fogamzásgátlót Azalia illetve a második vérvételnél volt egy arcüreg gyulladásom amire antibiotikumot nem szedtem!

Sajnos az orvosom nem tudja mi okozhatja a gondot. Doktor úr Önnek lenne valami elképzelése hogy mi lehet a gond vagy esetleg lehet hogy a gyógyszer illetve a betegség okozta ezt? Tisztelt Hölgyem! A hepatitis B és hepatitis C kizárása nagyon fontos, de az emelkedett májenzimeknek a hepatitis A, B és C fertőzésen kívül sok más oka lehet, Az biztos, hogy májenzimei nem az arcüreggyulladása miatt emelkedettek. Ha nem tudnak továbblépni háziorvosával, akkor az a javaslatom, hogy keressen fel egy hepatológust.

Péter Zoltán Tisztelt Doktor Úr!

Magas vérnyomással viszik a rendőrségre magas vérnyomás és félelem

Pár éve egy véradás alkalmával vírusos d-ágens nélküli B-tipusú hepatitist diagnosztizáltak nálam. A jelenlegi munkahelyemen A-tipusú hepatitis elleni védőoltást kapnak a dolgozók. Megkaphatom ezt a típusú oltást? Igen, megkaphatja, sőt javasolt is megkapnia. Kerekesszékes mozgáskorlátozott vagyok. Véres hasmenésem volt, akárcsak mostanság! Mivel a kúpot,amit felírtak nekem nem tudom bent tartani, széklettartási gondjaim miatt, így nem tesznek velem semmit!

Torokfájás, nehezebb légzés, nyelési probléma, lehet reflux vagy stressz oka? Mindkettő tünete lehet. De torokgyulladás is okozhatja Üdvözlettel: dr. Wacha Judit

Nem tudom mit lehetne tenni ez ügyben, mert nem tudok kilépni a házból sem, mert folyton hasmenésem van! Megköszönném ha valami alternatívával tudnának nekem szolgálni. Újabban be is lázasodom! Ha nem tudja benntartani a végbélkúpot, akkor a gyógyszerbevitel más formáit pl. Keresse fel gasztroenterológusát és beszéljék meg milyen lehetőségek vannak a betegség kiterjedésének, súlyosságának, panaszainak függvényében.

Édesanyámnak volt már epeköve és gyomorfekélye is. Esetleg lehet ez öröklődő betegség? Mi okozhatja ezt a panaszt? Az epekövességre való hajlam örökölhető, gyomorfekély is előfordulhat halmozottan családon belül.

Fontos információk